Croqueta d'ànec de gla
amb móres i emulsió d'all escalivat
Ostra Sorlut N3 al natural
Ostra Sorlut N3 temperada
Amb suquet i crumble de picada catalana
Ostra Sorlut N3 amb llet de tigre
Ceba adobada i crispeta
Verat curat amb vinagre
Amb salsa catalana i shitakes confitats
Terrina de conill
Amb amanida de fulles picants, vinagreta de most i pastanagues adobades
Mariscada amb ajoblanc
Pic de gall de tomàquets semi secs
Albergínia Thai
En escabetx de pastanaga, porto, guanciale i avellanes
Amanida de remolatxes
Amb crema de cacauets i pols de tàperes
Tàrtar de vaca
Amb raifort, móres, llavors de mostassa adobades i demi glace
Ravioli al vapor de patata fumada
Tàrtar de gambes, escuma de la seva essència i kumquat fermentat
Filet de vaca
Amb salsa oriental al tamarinde, maitakes i pak choy
Corvina salvatge
Amb api nap mantegat i crema de Parmigiano Reggiano 24 mesos
Risotto de mascarpone
Amb veres i llimona
Selecció de formatges catalans
Cremós de gianduja
Amb fruita de la passió, pa de pessic de xocolata i cruixent d'ametlla
La nostra crema catalana
Servei de pa del Forn Sant Josep i oli Rifer Montseny